NY INSTRUKTÖR!

Yoga Tessinparken är glad att presentera en ny instruktör som kommer hålla i klasser från och med starten av höstterminen. Hon heter Rebecca Gladh och kommer att undervisa hatha yoga och mindfulness.

Här kan ni läsa mer om henne:

11853973_10153591107291789_548874289_n

Rebecca är en harmonisk person med stor livsaptit. Hon fann sitt intresse för yoga, meditation och massage på sina resor runt om i världen och har tagit meditationskurser (Vipassana) i Colombia, Sverige och senast Indien. Där studerade hon även till yogainstruktör i Hatha yoga på skolan Samyak, godkänd av yoga alliance, RYS 200 (registrated yoga school) http://www.samyakyoga.org. Hon studerar till medicinsk massageterapeut och kommer använda sina kunskaper om kroppens anatomi kombinerat med den klassiska yogan.

I Hatha yogan kommer vi med fokus på andning och positioner med styrka att stå länge i positioner för att hitta sinnets balans och lugn. I en stämning där en utan att känna sig sämre eller bättre beroende på ens fysiska kapacitet, accepterar att älska oss själva oavsett vad kroppen kan. Du kan genom ett varmt bemötande och positiv energi, känna dig absolut trygg med att undersöka din kropp och ditt sinne.

Rebecca undervisar meditationsklasser med andningsövningar (Pranayama) där vi tränar medveten närvaro för att hitta det lugn och positiva sinnestillstånd som följer av att leva i nuet.  Att öka sin koncentrationsförmåga, kroppens negativa reaktioner på stress och bättre sömn är också några av fördelarna med meditation och rätt andning. Hon önskar er alla ett lättare sinne och mer energi från hennes klasser!

Annonser

En tanke på “NY INSTRUKTÖR!

  1. Ping: NYHETER HÖST 2015 | YOGA TESSINPARKEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s